Beheer alle producten

Je hebt allerlei financiële producten, maar kijkt er eigenlijk nooit naar om. Ondertussen veranderen producten, wetgeving, fiscaliteit en je eigen leven. Na 10 jaar besluit je de mappen tevoorschijn te halen. En wat blijkt? Je hebt flinke bedragen laten liggen door niet in te spelen op de actualiteit.

 

We zien het regelmatig misgaan als verouderde producten uit de map komen. Het kan je duizenden euro's kosten. Actief beheer van je financiële producten is echt de sleutel tot het voorkomen van te hoge kosten, verkeerde dekkingen en foute producten.

 

Een financieel service abonnement biedt dan uitkomst, hiermee worden tenminste eenmaal per drie jaar alle producten die je hebt tegen het licht gehouden en vergeleken met je doelen. Finidesgroep biedt als eerste advieskantoor in Nederland het unieke MoneyTRUST abonnement aan. Met dit abonnement, dat al verkrijgbaar is vanaf € 11,25 per maand, hoef je nooit meer wakker te liggen of je financiële zaken nog wel op orde zijn.

 

Ons MoneyTRUST abonnement biedt je standaard de volgende diensten:

  1. driejaarlijkse volledige analyse, verslag en advies van je financiële zaken
  2. 25% korting op ons standaard uurtarief bij grote wijzigingen
  3. commerciële prijsvoering voor je schadeverzekeringen
  4. periodieke nieuwsbrief met belangrijke actualiteiten en tips
  5. kosteloze verwerking van administratieve wijzigingen
  6. kosteloze aanpassing van je Voorlopige Teruggaaf
  7. kosteloze vooranalyse mogelijkheden oversluiten hypotheek
  8. professioneel klachtenregistratiesysteem
  9. gratis email beantwoording van je algemene vragen
  10. professionele en veilige opslag van je data

Je kunt je MoneyTRUST abonnement tegen extra betaling uitbreiden met aanvullende diensten (aangifte, administratieve ondersteuning, etc), helemaal afgestemd op je eigen behoefte.

 

Geniet van de financiële rust die MoneyTRUST je biedt. Neem contact met ons op.

 

WOEKERPOLIS EXPERT

Bijzonder van Finidesgroep is dat we een unieke expertise hebben opgebouwd om mensen met een woekerpolis te helpen deze te verbeteren of te vervangen. Of die nu in uw hypotheek, pensioenplanning of andere vermogensopbouw zit, wij hebben op alle terreinen uitgebreide ervaring hiermee.

 

SCHADEVERZEKERINGEN

Heb je ook je schadeverzekeringen bij ons ondergebracht? Dan profiteer je ook van onze doorlopende dienstverlening voor deze verzekeringen. Daar betaal je geen extra kosten voor omdat we hiervoor provisie ontvangen van de betreffende verzekeraar(s). Die provisie varieert tussen de 10% en 20% van je premie. 

 

Check hier onze dienstverlening bij schadeverzekeringen.


Mijn leven verandert constant, dus mijn financiën en verzekeringen ook