Fiscale diensten

De IB-aangifte zorgt elk jaar weer voor de nodige stress. Ja, ze zijn steeds beter vooringevuld, maar het blijft nauw luisteren. Eén verkeerd vinkje kan je zo honderden euro's schelen. En hoe goed versta jij eigenlijk de kunst om bij een fiscaal partnerschap de perfecte verdeling van aftrekposten te vinden? 

 

Bij Finidesgroep bieden we je een uitgebreide service aan als het om fiscale zaken gaat. Bijvoorbeeld de jaarlijkse check en aanpassing van je toeslagen (zorgtoeslag, kindgebondenbudget, huurtoeslag en kinderopvangtoeslag). Maar ook het aanpassen van je voorlopige teruggaaf als bijvoorbeeld de rente op de hypotheek wordt aangepast of je extra hebt afgelost.

 

Heb je een afkoopsom gehad en daardoor een veel hoger inkomen in dat jaar? Dan verzorgen wij ook middelingsverzoeken om de belastingdruk over enkele jaren te kunnen spreiden, zodat een extra teruggaaf kan ontstaan.

 

Daarnaast helpen wij onze klanten ook met problemen met de fiscus of het afspreken van een betalingsregeling als dat noodzakelijk is. Heb je kinderen die studeren en werken? Wij verzorgen een gratis quick-scan of ze recht hebben op een teruggaaf.

 

Uitgangspunt van onze dienstverlening is wel dat wij in ieder geval de belastingaangifte jaarlijks voor je verzorgen, zodat we ook alle ins- en outs kennen. En omdat je natuurlijk niet graag geld uitgeeft aan dit soort overheidsverplichtingen, kennen we voor fiscale zaken speciale tarieven. Zo verzorgen wij een IB-aangifte voor één persoon al vanaf € 30,25 inclusief BTW.

 

Zoek je ook fiscaal gemak? Neem dan even contact met ons op!

 


Kreeg ik ineens een paar honderd euro extra terug. Dat was mooi meegenomen.