Hypotheek

Je hebt je droomhuis gevonden of je wilt juist in je huis blijven maar de woonlasten verlagen. Of je gaat scheiden en wilt het huis overnemen. Je wilt veiligstellen dat als je partner overlijdt je niet het huis hoeft te verkopen. Of je wilt in je huis kunnen blijven wonen als je langjarig arbeidsongeschikt wordt.

 

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden uit onze dagelijkse adviespraktijk. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van deze vraagstukken en geven je zoveel mogelijk inzicht in de relatie tussen je hypotheek, je pensioen, arbeidsongeschiktheid en alle fiscale zaken rondom de hypotheek.

 

Door de vele wijzigingen in de wetgeving rond hypotheek in de laatste jaren, is er ook veel aandacht voor de aftrekbaarheid van de hypotheekrente, nu en in de toekomst, en geven we je ook inzicht in de woonlasten als de rente weer gaat stijgen.

 

Kortom, zit je met een hypotheekvraag? Leg het gerust bij ons neer en we gaan graag voor je aan de slag. We bieden je volledig onafhankelijk advies en vergelijken altijd met minimaal 15 verschillende geldverstrekkers, zodat we je de laagste rente kunnen bieden in combinatie met de beste voorwaarden. Ook maken we een hypotheek adviesrapport voor je, dat alles duidelijk en begrijpelijk vastlegt. 

 

Bereken hier je maximale hypotheek

Bereken hier je boeterente

Wil je weten of rentemiddeling interessant voor je is? Wij maken voor een vast bedrag van € 50,00 een rapport voor je om dit inzichtelijk te maken. Vraag het rapport hier aan.

 

WOEKERPOLIS EXPERT

Bijzonder van Finidesgroep is dat we een unieke expertise hebben opgebouwd om mensen met een woekerpolis in hun hypotheek te helpen deze te verbeteren of te vervangen. Sowieso helpen we mensen graag van hun woekerpolis af, het is levenszonde om die aan te houden.  

 

 

Meer weten? Neem dan hier contact met ons op.


Ik wil vooral wonen zonder financiële zorgen