New World Money

In de komende jaren gaan we onvoorstelbare verandering zien in ons geldsysteem. Het papieren geld zoals we dat vandaag kennen gaat binnen enkele jaren volledig verdwijnen.

 

Daarvoor in de plaats komen digitale betaalsystemen zoals Cryptocurrency, digitaal Goud & Zilver en Central Bank Crypto.

 

Elk van deze betaalsystemen heeft specifieke eigenschappen. Wat ze delen is hun veiligheid (allemaal gebaseerd op blockchaintechnologie). 

 

Maar op onderwerpen als privacy, kosten, waardevastheid, verhandelbaarheid, lenen en sparen verschillen deze Nieuwe Wereld Munten enorm van elkaar.

 

Met het verdwijnen van het papieren geldsysteem, binnen nu en enkele jaren, is het van ongelooflijk groot belang dat je je daar zo goed mogelijk en zo snel mogelijk op voorbereidt.

 

Het kan letterlijk een verschil van rijk en arm betekenen.

 

New World Money Newsletter

New World Money, een initiatief van Finides Advies, volgt dagelijks de top experts op het gebied van Crypto, Central Bank geld, Digitaal Goud & Zilver en andere nieuwe vormen van geld.

 

Deze kennis wordt maandelijkse compact voor jou samengevat, inclusief interessante video's, (fiscale) tips en voorspellingen.

 

Bereid je nu voor op hoe morgen ons geldsysteem gaat werken. Het wordt een wilde rit, dat is mijn eerste voorspelling!

 

Meld je aan als abonnee voor de New World Money Newsletter. De kosten zijn slechts € 5,50 per maand (betaling per jaar). De opbrengst is van onschatbare waarde.

Opzeggen kan na het eerste jaar per maand, gewoon via e-mail.


Ik geef hierbij, tot wederopzegging, toestemming om eenmaal per jaar via automatische incasso een bedrag van € 66,00 af te schrijven van onderstaand bankrekeningnummer dat op mijn naam staat.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.