Pensioen & Nabestaandenpensioen

Snap jij nog iets van pensioen? Er is de laatste tien jaar zoveel veranderd, dat bijna niemand meer weet hoe pensioen werkt. Behalve dan dat je steeds meer zelf moet doen en het risico toeneemt dat je minder pensioen overhoudt.

 

Bij Finidesgroep zijn we speciaal opgeleid om je hiermee te helpen. Wij kunnen je pensioen inzichtelijk maken, rekening houdend met je werkverleden, relatiebreuken, wetswijzigingen en beleggingsrisico's. Ook kijken we naar je fiscale mogelijkheden en houden rekening met eventuele (oude) eigen pensioenpolissen of levensverzekeringen.

 

Minstens zo belangrijk is hoe het nabestaandenpensioen in elkaar steekt. Zeker in relatie tot de woonlasten die een achterblijvende partner dan ineens alleen moet betalen. En als je eerder wilt stoppen met werken, bijvoorbeeld omdat je partner een aantal jaren ouder is, kunnen we ook een plan voor je maken.

 

Voor ZZP-ers hebben we ook goede mogelijkheden om pensioenkapitaal op te bouwen en voor alle klanten geldt, dat we ook een analyse maken van de bestaande overlijdensrisicoverzekering(en). Daar kan vaak flink op worden bespaard omdat de premies tegenwoordig veel lager zijn en verzekeraars niet verplicht zijn om je daar op te wijzen.

 

Zin in een toekomstgesprek? Neem hier contact met ons op.

 

WOEKERPOLIS EXPERT

Bijzonder van Finidesgroep is dat we een unieke expertise hebben opgebouwd om mensen met een woekerpolis in hun pensioenopbouw te helpen deze te verbeteren of te vervangen. Sowieso helpen we mensen graag van hun woekerpolis af, het is levenszonde om die aan te houden.  

 


Dankzij Finidesgroep is mijn pensioenplanning weer onder controle