Sparen & Vermogen

Wie slim met zijn geld omgaat houdt ook rekening met toekomstige (gewenste) uitgaven. Er zijn veel redenen om extra potjes op te bouwen. Dat kan door te sparen of te beleggen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden die we regelmatig in onze adviespraktijk tegenkomen.

 

- studiekosten voor de kinderen

- tweede huis

- grote uitgaven voor bijvoorbeeld auto of wereldreis

- eerder stoppen met werken

- pensioen aanvullen

- vermogen voor toekomstige medische zorg

- extra aflossen op de hypotheek

- afdekken van uitvaartkosten

- sabbatical of geld voor eigen bedrijf

 

Wij helpen je met een financieel plan dat is gericht op het bereiken van je doelen en een zo hoog en verantwoord mogelijk rendement, in combinatie met fiscaal te behalen voordelen. Het beste is om dit plan en de bereikte resultaten regelmatig te controleren en bij te stellen. Daarvoor hebben we een speciaal plan ontwikkeld.

 

Wist je dat uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat mensen die samenwerken met een financieel adviseur, vaker hun doelen halen, vaker hun dromen zien uitkomen en minder snel in financiële problemen komen?  Nieuwsgierig geworden? Maak hier een afspraak.

 

WOEKERPOLIS EXPERT

Bijzonder van Finidesgroep is dat we een unieke expertise hebben opgebouwd om mensen met een woekerpolis, als onderdeel van hun vermogensopbouw, te helpen deze te verbeteren of te vervangen. Sowieso helpen we mensen graag van hun woekerpolis af, het is levenszonde om die aan te houden.  

 


Door een goede spreiding bescherm ik mijn vermogen.