Zelf dingen doen

Finidesgroep stimuleert zelfwerkzaamheid. Dat betekent dat je kunt kiezen om zaken ook zelf te doen. Dat scheelt je namelijk tijd en vaak ook kosten die wij je anders in rekening moeten brengen. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om je zaken zelf te regelen. Uiteraard staan wij klaar om bij te springen als je dat nodig vindt.


Sluit zelf je verzekering af, kies uit de onderstaande mogelijkheden.

Je vergelijkt  tot 15 verzekeraars, module opent in apart scherm. En deze service krijg je erbij!


Auto


Reis doorlopend


Inboedel


OngevallenMotor


Caravan


Woonhuis


RechtsbijstandScooter


Kampeerauto


Aansprakelijkheid


HuisdierFiets


Quad/Trike


Heel pakket


ZiektekostenZakelijke verzekeringen


BestelautoMKB pakketZZP allesineenRechtsbijstandOVERIGE doe-het-zelf ZAKEN

Vind je ook dat de Gemeente wel erg hoge WOZ-waardes aanhoudt? Binnen 6 weken na ontvangst van je jaarlijkse aanslag kun je daar bezwaar tegen aantekenen. Een lastige klus, maar nu niet meer, want via onze partner bezwaarmaker.nl wordt dat professioneel en gegarandeerd gratis voor je gedaan. Niets te verliezen dus. Pak je aanslag erbij en klik op de banner en binnen vijf minuten is jouw bezwaarprocedure gestart!

HIERONDER VIND JE INFORMATIE OVER BELANGRIJKE 'LIFE EVENTS'


Trouwen/samenwonen


Huis kopen


Kinderen krijgenScheiden


Op kamersMet pensioen


Op reisOverlijden


Langdurig ziekMAAK JE PERSOONLIJKE NOODPLAN


Mensen die ooit in een noodsituatie hebben verkeerd weten hoe belangrijk het om belangrijke informatie veilig en toegankelijk op te slaan. Ook het hebben van een vluchtplan kan dan levens redden.

 

Het Rode Kruis heeft hiervoor een persoonlijk noodplan ontwikkeld. 

 

In een persoonlijk noodplan bewaar je essentiële informatie overzichtelijk in één document. Je kunt de informatie digitaal bewaren en een geprint exemplaar op een veilige plek neerleggen. Leg ook een exemplaar bij degene bij wie je tijdelijk wilt verblijven als je jouw huis niet meer in kunt, eventueel met een kopie van  andere documenten zoals jouw paspoort. Bewaar het wel op een veilige plek! Je kunt het document ook beveiligen met een wachtwoord. Start hier jouw persoonlijke noodplan van het Rode Kruis.


Ik vind het fijn om soms ook dingen zelf te kunnen regelen